دوازدهمین رویداد «نوآوریهای آموزشی چهارسوق» با هدف «شبکهسازی، انتقال تجربیات نوآورانه بومی، تقویت انگیزههای تحولی و امید به آینده در جامعه فعالان تعلیم و تربیت»، با توجه به شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی توسط موسسه مطالعات راهبردی تعلیم و تربیت برهان برگزار شد.
چهارسوق در سال ۹۲ متولد شد تا موج امیدواری بیشتری به درون دنیای تعلیم و تربیت وارد شود و اکنون بزرگترین رویداد مردمنهاد و غیرانتفاعی فعالان تعلیم و تربیت کشور و اجتماعی است برای تجلی حرکتهای امیدبخش و نوآورانه آموزشی و تربیتی؛ و محلی است برای اشتراکگذاری ایدهها و تجارب.
سخنرانیهای نقشآفرینان حوزه تعلیم و تربیت در قالب ویدئوهای ضبط شده، پرسش و پاسخ در بسترهای تعاملی مجازی، فعالیتهای شبکهساز و پنلهای تخصصی با موضوعات و مسائل روز تعلیم و تربیت، از برنامههای رویداد چهارسوق دوازدهم بود.
بخش سخنرانیهای چهارسوق همواره یکی از بخشهای جذاب و پرطرفدار چهارسوق بوده است. سخنرانان چهارسوق از میان فعالانی انتخاب میشوند که در حوزه تعلیم و تربیت دارای نظریه، تجربه یا ایده بومیِ نوآورانه، ارزشمند و امیدبخش باشند.
علاوه بر ارائههای متخصصین حوزه تعلیم و تربیت سه نشست تخصصی نیز با حضور مسئولین و صاحبنظران این حوزه برگزار شد.
برگزارکنندگان چهارسوق معتقد هستند، تغییر باید به صورت عمومی و اجتماعی انجام شود تا عمیق، پایدار و مستمر باشد، بنابراین شرکت در چهارسوق برای عموم افراد آزاد است.
اما مخاطب خاص چهارسوق، فعالان تحولخواه تعلیم و تربیت از جمله
معلمان و مربیان
مدیران و کادر مدارس
طلاب و دانشجویان علاقهمند
پژوهشگران تعلیم و تربیت
اساتید حوزه و دانشگاه
فعالان فرهنگی، مؤسسات
مدیران و کارشناسان نهادهای تعلیم و تربیتی
اهالی رسانه و حتی دانشآموزان و والدین دغدغهمند در حوزه تعلیم و تربیت هستند.
گفتنی است دوازدهمین رویداد نوآوریهای آموزشی چهارسوق با حضور حدود ۸۰۰ نفر از علاقهمندان و فعالان حوزه تعلیم و تربیت در ایران و سایر کشورها، برگزار شد.
شناسه صفحات اجتماعی چهارسوق در بله ، تلگرام و اینستاگرام : chaharsoogh_edu@